Pillivuyt originale kvadratfadsæt + tekstilsæt, 5 dele fra Pillivuyt + Holm serveringsbræt, M

Pillivuyt fade
Sæt med kvadratiske fade på 17 x 17 cm, 22 x 22 cm og 27 x 27 cm med håndtag til ovnretter og til servering.
Fra ovn til bord
Pillivuyts fade og forme præsenterer maden på smukkeste vis og skaber en fuldendt kulinarisk oplevelse fra ovn til bord. Porcelænet er ikke kun særdeles modstandsdygtigt over for slag og stød. Pillivuyts ovnfaste porcelæn tåler også termisk chok fra -30 °C til +350 °C – så du kan tage fadet ud af fryseren og sætte det direkte i en varm ovn. Du kan derfor uden problemer forberede en tærte, en lasagne eller noget helt tredje og derefter fryse fadet ned, så du kan komme det i den brandvarme ovn, når det passer dig. Porcelænets unikke egenskaber skyldes den særlige porcelænsmasse og den ekstremt høje temperatur, det bliver brændt ved.
Pillivuyts porcelæn har desuden den gode egenskab, at det optager og fordeler varmen på optimal vis – maden holder sig derfor varm længe efter, at den er taget ud af ovnen.

 

Tekstilsættet fra Pillivuyt består af:

  • Forklæde 95×80 cm.
  • 2 viskestykker 45×70 cm.
  • 2 grydelapper 22,5 x 22,5 cm.
  • Bomuld/polyester

Tekstilerne er fremstillet af genanvendte stofrester, der ellers ville være blevet kasseret. Stofresterne sorteres efter farve, trevles til tekstilfibre og bliver derefter spundet og vævet igen.

HOLM skære-/serveringsbræt, Akacietræ, M

Serveringsbræt med bløde organiske former fremstillet i akacietræ. Brættet er ideelt til servering af ost, tapasretter og andre anretninger eller som skærebræt under tilberedning af måltidet. Med ophængshul og strop. 44 x 22,7 x 1,5 cm.
Varen er produceret i FSC®-certificeret akacietræ

kr. 650,00

Vejl. Salgspris: 1637 ,-

Alle priser er vist ekskl. moms.
SKU: 27877+18439+25166