Firmagaveshop

Firmagaver kan være en stor udfordring. Men hos CT Profil & Gaver kan du finde den rigtige firmagave, når medarbejderne skal forkæles og der skal siges tak for indsatsen. Find gaven, der får smilet frem på læben og den gave, de virkelig sætter pris på. Det kan give selv den mest garvede indkøber sved på panden, men bare rolig…

Hos CT Profil & Gaver har jeg fundet det helt rigtige sortiment, som kan strikkes sammen, så det passer perfekt til jeres ansatte. Hos mig betyder det ikke noget, om I er en virksomhed på 5 eller 500. Det betyder heller ikke noget, om det skal være én og samme gave til alle, eller I synes, en gaveshop er den perfekte løsning til jer.

Har du brug for rådgivning til at finde det rigtige udvalg?
Kontakt mig gerne – Jeg hjælper nemlig med både oplæg og vejledning.

Så nemt er det med en firmagaveshop

Det har aldrig været lettere at finde den perfekte firmagave! Vælg blot, hvad gaven må koste, så sender jeg et unikt login til jeres ansatte, hvorefter jeg åbner for jeres helt egen gaveshop, hvor medarbejderen vælger sin julegave.
Jeg pakker naturligvis flot ind og sender alle gaver til virksomhedens adresse med personnavne på.

I vælger
priskategorien

Link sendes til medarbejder
Medarbejder
vælger gave

Gaverne pakkes flot ind

Gaverne sendes til virksomheden

Vælger I denne løsning, vil vi sammen tage en snak om jeres ønsker og idéer til årets gavesortiment og ud fra jeres budget, vælger vi op til 24 julegaver ud, og opretter herefter en personlig gaveshop til jer.

Hver medarbejder får et link og en unik kode, hvorefter de kan logge ind på JERES gaveshop og vælge årets julegave, lige når det passer dem, og indenfor aftalt deadline. Hvis en medarbejder ikke vælger en firmagave inden deadline, vælger firmaet typisk en gavekurv til ham/hende.

CT Profil & Gaver har overblikket over alle gavevalg, og sørger for, at firmagaverne pakkes flot ind med medarbejdernavn på og herefter leveres de samlet til virksomheden til aftalt tid.

Vil I hellere spare på papir og gavebånd, så donerer vi meget gerne 10,- pr. gave, der skulle ha’ været pakket ind, til valgfri donation.

0 – 200 Kr.

200 – 400 Kr.

400 Kr.

560 Kr.

640 Kr.

720 Kr.

800 – 1.000 Kr.

KÆRLIG HILSEN

På jeres personlige gaveshop, får I mulighed for at skrive en kærlig hilsen, som er noget af det første jeres ansatte møder. Og så gælder det ellers bare om at vente i spænding på at I skal holde juleafslutning, hvor der jo er tradition for at årets julegaver bliver delt ud.

OG LIGE ET LILLE PS: En sådan gaveshop, kan naturligvis også laves til alle andre højtider, men husk skattereglerne.
Dem kan du læse meget mere om lige her:
Link til skatteregler

BESTIL DIN GAVESHOP I DAG

Priskategorier