Kundegaver

Når I skal glæde og overraske en god kunde eller samarbejdspartner, kan det gøres på mange måder. Èn af de bedre kundegaver er en lækker æske chokolade eller gavekurv med godter og vin eller øl. Overraskelser gives hele året rundt og der er ofte en anledning til at sige tak for godt samarbejde. Kundegaver findes i alle prisklasser, og i mange varianter.

Kundegaver kan også være andet, end noget der kan spises. De populære og flotte termoflasker og to go-krus hitter også stort og er noget, den glade modtager kan bruge længe. De kan bruges til at holde vandet koldt og kaffen varm hele dagen.  Med et omfattende sortiment kan du være sikker på, at der er noget for enhver smag, præference og lejlighed. Jeg står til rådighed med kreative og personlige løsninger, og jeg ønsker at være din pålidelige partner i at skabe mindeværdige gaveløsninger, der efterlader et varigt indtryk.

Firmalogo på kundegaver

Hvis I vil understrege, hvem der er den betænksomme afsender, så er det altid muligt at sætte jeres aftryk i form af et firmalogo på de fleste gaver. Det kan typisk laves som tryk, broderi, gravering eller som et mavebælte/klistermærke. Dette undersøger jeg gerne nærmere på forespørgsel og kommer retur med oplæg/layout og pris, inden I beslutter jer for noget.