Generelle handelsbetingelser for CT Profil & Gaver:

 1. Salg og levering: CT Profil & Gaver sælger firmagaver, kundegaver, reklameartikler og profiltøj og handler udelukkende med virksomheder, skoler, foreninger og kommuner.
 2. Priser: Alle priser er erhvervspriser angivet i danske kroner og eksklusive moms, medmindre andet er angivet.
 3. Bestilling: Alle ordrer afgives ved direkte kontakt via telefon eller mail til CT Profil & Gaver. En ordre anses først som bindende, når køberen har modtaget en ordrebekræftelse fra sælgeren.
  Ved køb af især logoslik, forbeholdes ret til levering +/- 10 % i leveret antal.
 4. Tilbud: Tilbud fra CT Profil & Gaver er gældende 10 dage fra den dag, tilbuddet er dateret, medmindre andet fremgår af tilbuddet.
 5. Korrektur: En korrektur anses først som værende godkendt, når den skriftligt på mail er bekræftet af kunden.
 6. Logo og pantonefarver: Det er kundens eget ansvar at der sendes korrekt logo og at rigtige pantonefarver oplyses på mail. Der kan være afvigelser i pantonefarver fra produkt til produkt.
  Logo sendes altid som en vektorfil – AI eller EPS.
 7. Godkendelse af tryk: Har køberen godkendt en korrektur på en vare med tryk, bortfalder reklamationsretten, hvis trykket er, som det er godkendt.
 8. Leveringsbetingelser: CT Profil & Gaver leverer som udgangspunkt til den angivne dato på ordrebekræftelsen, medmindre der er aftalt andet parterne imellem.
  Vi tager dog forbehold for forsinkelser fra underleverandører og øvrige distributører.
  I tilfælde af forsinkelse giver vi naturligvis besked til kunden.

 

Betaling:

 1. CT Profil & Gaver har en betalingsbetingelse på 8 dage netto medmindre andet er aftalt. Vi forbeholder os ret til at bede om forudbetaling til alle nye kunder. Laves der specialproduktion fra østen, er det normal procedure, at der betales 50% i forudbetaling, inden ordren sættes i gang.

 

 

Reklamation:

 1. Reklamationsret: Køberen skal straks ved modtagelse eller senest 24 timer efter levering (inden leverancen tages i brug eller bearbejdes) reklamere, hvis der modtages en forkert vare, eller hvis varen er beskadiget. Efter denne periode bortfalder køberens ret til at reklamere.
 2. Returnerings- og ombytningsret: Varer med logotryk: Varer med logotryk kan ikke fortrydes, byttes eller returneres. Det er køberens ansvar at sikre, at det tryk der godkendes, er korrekt før produktionen påbegyndes.

Fortrydelsesret:

 1. Generel fortrydelsesret: Salget hos CT Profil & Gaver er rettet mod virksomheder (B2B) og ikke private forbrugere. Derfor gælder der ikke en generel fortrydelsesret for køb foretaget af virksomheder, skoler, foreninger og kommuner.
 2. Varer med logotryk: Varer med logotryk kan ikke fortrydes, byttes eller returneres. Det er køberens ansvar at sikre, at det tryk, der godkendes, er korrekt før produktionen påbegyndes.

 

Ansvarsfraskrivelse:

 1. Force Majeure: Sælgeren er ikke ansvarlig for forsinkelser eller manglende levering, der skyldes omstændigheder uden for sælgerens kontrol, herunder men ikke begrænset til strejker, naturkatastrofer, eller andre uforudsete begivenheder.

Ændringer i handelsbetingelserne:

 1. Ændringer: Sælgeren forbeholder sig retten til at ændre disse handelsbetingelser uden varsel. Ændringer vil træde i kraft umiddelbart efter offentliggørelsen på hjemmesiden.

 

Har du spørgsmål eller behov for yderligere information, er du velkommen til at kontakte indehaver, Charlotte Thoft Pedersen på ct@ctprofiloggaver.dk eller 60706056.