OM CT PROFIL & GAVER

Velkommen til CT Profil & Gaver.
Det hele handler om, hvad jeg kan gøre for jer.

Jeg er jeres dedikerede vejleder i valget af reklameartikler, firmagaver og profiltøj til jeres arbejdsplads eller forening. Jeg tilbyder skræddersyede og kreative løsninger, der ikke kun øger synligheden, men også tilføjer betydelig værdi til jeres brand. Min mission er at fremhæve jeres budskab og identitet. Det gør jeg helst med jeres logo eller eget design som omdrejningspunkt.
Uanset om det er firmagaver, logoslik, reklameartikler eller profiltøj I står og mangler, så hjælper jeg jer i mål fra valg af materialer til logoet sidder på.

Hvis I er i tvivl om, hvad I skal vælge, kan I føle jer helt trygge her. Jeg følger jer nemlig altid fra start til slut, og sikrer mig, at I får de bedste produkter, der passer lige præcis til jeres ønsker og behov.
Jeg gør mig meget umage med, at det færdige resultat altid lever op til jeres forventninger.

Jeg går aldrig på kompromis med kvaliteten og  stræber efter, at det endelige resultat overstiger jeres forventninger. Min dedikation til at levere fremragende produkter er blandt andet én af grundene til at jeg skal være den foretrukne partner for virksomheder og foreninger, der ønsker at styrke deres brand og budskab.
CT Profil & Gaver er stolt af at betjene virksomheder og foreninger i hele Danmark.

Med mange års erfaring indenfor profilbranchen, modebranchen og nogle år på bagen som merchandiser, så er jeg klædt godt på til at være jeres ‘GO-TO-GIRL’ når I søger produkter, der kan brande jer på bedste vis på markedet og blandt jeres kolleger.

CT Profil & Gaver – Jeg er her for at gøre jer bemærket.