Reklameartikler

Reklameartikler, merchandise, promotion artikler – kært barn, har mange navne… Sidder du som indkøber i en virksomhed, en forening eller måske på en efterskole og har brug for forskellige reklameartikler, med eller uden tryk – så er du kommet det helt rigtige sted hen.

Hos CT Profil & Gaver er udvalget af kvalitetsprodukter stort, men samtidig overskueligt. Vi har alle set det før – side op og side ned med flere hundrede forskellige produkter og muligheder, I kan vælge imellem.

Når du når til sidste side, har du alligevel glemt de første sider, er det ikke rigtigt?

Reklameartikler nemt for Jer

Vi har gjort det nemt for dig. Vi har fundet vores bestsellere og mest populære produkter. Det er her, du får mest ’value for money’, og du slipper for at google dagen lang for at finde de bedste priser – de er nemlig lige her. Vi tager gerne imod en udfordring og laver oplæg og forslag til produkter, der passer til lige præcis jeres case. Det gælder alt lige fra de mest solgte kuglepenne og drikkeflasker til specialdesign af tasker, caps og håndklæder. Alt kan stort set lade sig gøre og ingen opgave er for lille og ingen for stor. Når du sender jeres logo, så hjælper vi naturligvis med layout og korrektur, så I får det helt rigtige visuelle udtryk. Vi strækker os for at betjene hele området omkring Holstebro, Skive, Viborg og Herning, så vi er tilgængelige for vores kunder.