Logoslik

Når din virksomhed ønsker at styrke dit firmalogo’s design, tilbyder vi skræddersyet logoslik og logovand med private label. Vores reklameslik er det perfekte valg, når det handler om at differentiere sig og skabe en smagfuld branding.. Lad dit firmalogo skinne og skab en effektiv reklame, der ikke kan ignoreres. De lækre produkter fungerer som en indledende samtalestarter – uanset om du besøger kunder, deltager i messer, events eller møder. Produkterne er mere end blot søde fristelser; de udgør også et kraftfuldt værktøj til at skabe uforglemmelige indtryk og etablere dybdegående forbindelser.

Søger du ekspertise i lokalområdet omkring Holstebro, Skive, Viborg og Herning, er CT Profil og Gaver det optimale valg.

Logoslik kan I aldrig få for meget af. Sæt en skål med logobolsjer i receptionen til glæde for både gæster i huset og personalet, og gør lidt god reklame. Noget der også altid hitter, er en lille foliepose fyldt med lidt sødt. Klips jeres visitkort på posen og smid dem på bordet til næste netværksmøde, så er snakken med garanti godt i gang.