Weber iGrill mini og grillfad samt tærtefad

Webers sorte Ceramic serie – den perfekte tilberedning og servering.
De sorte fade er ekstremt praktiske, når du vil anvende dem i den daglige madlavning. De tåler varme op til 500 °C og frost ned til -20 °C og kan anvendes i ovnen eller på grillen. Dertil kommer, at fadene har en overflade, som er nem at rengøre, og tåler maskinopvask. Det rå look i de nye fade fra Weber gør dem moderne og æstetiske. De ser både flotte ud på grillen og på bordet, når den rygende lækre mad skal serveres. Keramikken er af høj kvalitet og er ekstremt holdbart, så fadene forbliver smukke over tid.
Weber iGrill mini giver dig perfekte resultater på grillen hver gang. Dette app-forbundne termometer gør det nemt at følge madens temperatur fra start til slut. Det giver dig besked når maden har den rigtige temperatur og er klar til at blive taget af grillen eller ud af ovnen. Den smarte app er nem at bruge på de fleste smartphones og åbner op for en verden af inspiration og opskrifter.

Weber Weber iGrill mini. termometer med føler samt gratis app, Weber Ceramic grillfad 48 x 28 cm. og Weber Ceramic tærtefad

kr. 800,00

Vejl. Salgspris: 1797 ,-

Alle priser er vist ekskl. moms.
SKU: WJ 78